Over OVM

Ondernemen doe je samen

De Ondernemersvereniging Marum is ontstaan uit de voormalige zakenkring Marum. Dit vond plaats nadat er tijdens een vergadering in maart 2006 door het bestuur van de zakenkring is aangegeven dat er behoefte is aan een ondernemersvereniging in plaats van een Zakenkring voor Detaillisten.

Wij mogen concluderen dat er een groeiend aantal ondernemers en ondernemingen zich in de regio Marum vestigen.

Als ondernemersvereniging Marum willen wij fungeren als aanspreekpunt richting de gemeente, informatie verstrekken door onze tweemaandelijkse digitale nieuwsbrief en de mogelijkheid geven tot netwerken tijdens een van onze activiteiten. Denk hierbij aan de kwartaalborrel en de ledenvergadering. Daarnaast behartigen wij uw belangen en willen wij zorgdragen voor een gezond ondernemersklimaat in onze nieuwe gemeente Westerkwartier.

Met uw lidmaatschap levert u tevens een bijdrage aan verschillende zaken die door de vereniging georganiseerd worden, o.a. de Sinterklaasintocht, kwartaalborrel, streekproducten markt,  Kerstmarkt, feestverlichting voor het winkelcentrum en de verkeersveiligheid tijdens Sint Maarten.

Het bestuur

Tieme Kiesbrink

Voorzitter

Hedde de Boer

Secretaris

Hans van der Veen

Algemeen

Josita Hiemstra

Aanspreekpunt detaillisten

Michael Otter

Algemeen