Over OVM

Ondernemen doen je samen

De Ondernemersvereniging Marum is ontstaan uit de voormalige zakenkring Marum. Dit vond plaats nadat er tijdens een vergadering in maart 2006 door het bestuur van de zakenkring is aangegeven dat er behoefte is aan een ondernemersvereniging in plaats van een Zakenkring voor Detaillisten.

Wij mogen concluderen dat er een groeiend aantal ondernemers en ondernemingen zich in de regio Marum vestigen.

Als ondernemersvereniging Marum willen wij fungeren als aanspreekpunt richting de gemeente, informatie verstrekken door onze tweemaandelijkse digitale nieuwsbrief en de mogelijkheid geven tot netwerken tijdens een van onze activiteiten. Denk hierbij aan de kwartaalborrel en de ledenvergadering. Daarnaast behartigen wij uw belangen en willen wij zorgdragen voor een gezond ondernemersklimaat in onze nieuwe gemeente Westerkwartier.

Met uw lidmaatschap levert u tevens een bijdrage aan verschillende zaken die door de vereniging georganiseerd worden, o.a. de Sinterklaasintocht, kwartaalborrel, streekproducten markt,  Kerstmarkt, feestverlichting voor het winkelcentrum en de verkeersveiligheid tijdens Sint Maarten.

Het bestuur bestaat uit: Jan van der Veen (voorzitter), Wouter Raven (penningsmeester), Wiebo van der Schaaf (secretaris), Hans van der Veen (ledenadministratie) en Josita Hiemstra (aanspreekpunt detaillisten).

 

Het bestuur

Jan van der Veen

Eigenaar Werken met Impact

Wouter Raven

Eigenaar Cubicle Events

Wiebo van der Schaaf

Verzekeringsadviseur Werken met Impact

Hans van der Veen

Eigenaar HR media & events

Josita Hiemstra

Meda eigenaar Hiemstra Fietsen