Sint Intocht 20 November

20 november Sinterklaas Optocht

 Belangrijk bericht van Sinterklaas voor alle kinderen in Marum;

 Beste kinderen,

Ook dit jaar kom ik weer in Marum, alleen wel een beetje anders dan dat jullie gewend zijn.

Ik zal samen met mijn Pieten een grote rondtocht maken door Marum om toch bij jullie te kunnen zijn. Natuurlijk komen er ook weer veel Pieten en pepernoten mee naar Marum en mogen jullie allemaal weer je schoen zetten. Ik zou het leuk vinden als jullie allemaal een kleurplaat voor mij gaan maken, de kleurplaat kun je ophalen bij de deelnemende winkels  met een kleurplaat op het raam.

Als jullie de kleurplaat dan voor 25 november weer op je mooist gekleurd gaat inleveren bij een van de winkels, dan ga ik samen met de hoofdpiet kijken welke kinderen een prijs hebben gewonnen.  

Ik nodig jullie uit om op zaterdag 20 november zoveel mogelijk langs de route te komen staan dan kan ik naar jullie zwaaien en hebben de Pieten vast wat lekkers voor jullie.

De hartelijke groeten van Sinterklaas

 

Om 12.30 uur start de optocht in de Marktstraat en zal vervolgens gaan via de Noorderringweg, De Ackeren, Westerburen, Middenburen, Zuiderburen, Randel, Hoornweg, Wijmaheerd, Alberdaweg, Kleine Hoorn, ESAlaan, Hoornweg, Traverse, Koppel Paarden, Valeriaan, Klaproos, Morgenster, A.S. Talmalaan, Marga Klompélaan, Alberdaweg, Larikslaan, Elzenlaan, Wilgenlaan, Wendtsteinweg, De Wending.

Aan het eind van de tocht zo rond 14.30 uur gaat Sinterklaas dan naar zijn eigen tijdelijke hotel wat speciaal voor hem is ingericht op De Wending naast de HEMA.